Кои сме Ние?

Кои сме Ние?

 

 

ПР Батери ЕООД е фирма, специализирана в продажбата на дребно за всички видове акумулаторни батерии. Екип от добре обучени и тясно специализирани служители консултират и обслужват стотици клиенти ежедневно. Нашата цел не е да Ви продадем акумулатор на всяка цена, а да решим проблема със стартирането на Вашето МПС. Изключително държим на коректното и компетентно обслужване на всеки един клиент, на това да получи най- доброто съотношение цена-качество на пазара.

 

Защо предлагаме ограничен брой марки?

 

След дългогодишен труд и наблюдения в този бранш, ние сме селектирали за Вас само марките за които можем да гарантираме за добрият им и продължителен експлоатационен живот. Така ние смело можем да застанем с името и авторитетът си, че акумулаторът който продаваме на всеки един клиент е правилно подбран за него, и е гарантирано  произведен скоро.

 

Защо преобладават акумулатори ROSSBAT ?

 

ROSSBAT е патентована наша марка. Създадена е за да удовлетвори и най-високите изисквания на клиента. Работим с различни акумулаторни заводи, като не робуваме на имена – дори и най- малкото влошаване на качеството или повишение на цените от тяхна страна, ги изхвърля автоматично от листа ни с партньори. По този начин Вие не плащате за марка и етикет, а за продукта. По този начин получавате премиум качество на добра цена, а Ние съответно гарантираме Нашата отговорност и ангажираност към Вас.