Доставка

Услугата доставка на място включва (само  град София):

Поръчки направени и потвърдени по телефона до 15:00 часа в рамките на град София се доставят на същия работен ден, като включва монтаж на новия и демонтаж на стария акумулатор, измерване на зарядната система на автомобила, издаване и заверяване на гаранционната карта като това е напълно безплатно. 

При подаване на поръчката, дайте адрес, на който със сигурност има човек, който ще приеме доставката или уточнете час за доставка.

Доставките се извършват с фирма Спиди. Ако клиентът желае да ползва друга куриерска служба,
различна от Спиди, то доставката е изцяло за негова
сметка.

 

Плащане

 Заплащането  за град София се извършва в кеш при доставката. Ако клиента желае фактура за закупената стока дава данните на фирмата при извършване на заявката.

Заплащането на стока която става с куриерска фирма е с наложен платеж при получаването и от куриерската фирма.

Ако желаете да платите по банков път, моля, свържете се с нас, за да Ви бъде издадена проформа-фактура. Доставката ще бъде направена след постъпване на парите по сметката ни.


Връщане на стоката

Можете да върнете закупен продукт в срок от четиринадесет дни от получаването му, ако той не е ползван, няма видими следи от нараняване, драскотини и други подобни и е в оригиналната си опаковка.
Преди да пристъпите към връщането на стоката, моля, свържете се с нас по телефон за уточняване на подробностите. При връщането на продукта задължително трябва да приложите обратно всички получени от нас документи като Гаранционна карта, касова бележка (фактура), инструкции за употреба и т.н.
Възстановяването на заплатената сума ще бъде извършено след обратното получаване на стоката и установяване на състоянието и.
Възстановяването става чрез банков превод или пощенски запис.
Всички такси и комисионни по транспорта на върнатата стока са за сметка на купувача.